A huge collection of 3400+ free website templates www.JARtheme.COM WP themes and more at the biggest community-driven free web design site

företaget

Kunden i fokus.

filosofi

Kommunikation är en av nycklarna till en nöjd kund

Därför kommunicerar vi med våra kunder, lyssnar av och kommer med input. Det är i slutändan alltid kunden som bestämmer även om vi gärna hjälper till och förklarar varför något kan vara bättre än något annat. Ni är med genom hela processen från idé till färdig produkt. Antingen tar vi hand om textproduktion, fotografering och layout i alla led eller så får vi färdigt material från er.

Efter ett första möte och vi har bestämt hur vi går vidare får ni en offert på det som ska utföras. Ett första möte debiteras aldrig så varför inte bara kolla vad vi skulle kunna erbjuda för er?

Jag tror vi har några fler nycklar till en nöjd kund hos oss - nämligen kvalitet och pris. Totalt alltså tre nycklar som vi kommer långt med.

Tjänster

Vad kan vi?

Webb

Responsiva hemsidor byggda i ett CMS (Content Management System) som gör att ni kan uppdatera hemsidan själv. Vi bifogar alltid manual till er hemsida om önskan är att sköta om den själv. Vi uppdaterar så klart sidan åt er om ni så vill antingen på avtal eller per timme. Det ingår alltid 1 månads fri uppdatering vi start av en ny hemsida.

Följande CMS-system arbetar vi med:
  • Wordpress
  • Joomla

Print

Trycksaker i alla dess former. Behöver ni bara en enkel flyer eller en hel broschyr? Klisterlappar, foldrar, brevpapper vi fixar det åt er.

Profilering

Har du ett nystartat företag och vill ha en vass profil till det? Eller är det bara dags att fräscha upp den gamla?
Det fixar vi.

Inhouse-avtal

En omtyckt tjänst för er som inte vill ha någon anställd på heltid men ändå behöver ha någon som kan rycka in när det behövs och veta att resursen alltid finns där. Omfattningen kan vara från några timmar per månad till ett mer omfattande med jourhjälp, kontakta oss för mer information.

Hör av dig!